Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het noorden en oosten buien. Vanmiddag meer zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto belandt in groenstrook en vliegt in brand

Toegevoegd: 23-08-2019, 22.01 uur
Waardoor de auto van de weg raakte, is niet duidelijk.
Waardoor de auto van de weg raakte, is niet duidelijk.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een personenauto is vrijdagavond bij de Garnalenstraat in Tholen van de weg geraakt en vervolgens in brand gevlogen.

De bestuurder van de auto reed omstreeks 19.00 uur over enkele troittors om vervolgens in een groenstrook achter enkele garageboxen te eindigen. Een buurtbewoner deed een eerste bluspoging. De brandweer heeft de klus afgemaakt.

De automobilist was mogelijk verward. Hij is door de ambulancedienst meegenomen voor verder onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (24-8-2019 om 13:57)
Als ik les en zie hoe auto's uitbranden, vraag ik me wel eens af of het matriaal wat men voor auto's gebruikt of dat niet veiliger kan?
Kees (24-8-2019 om 13:17)
Een auto uitpissen heeft meestal weinig effect en geen enkele automobilist heeft een brandblusser bij of een emmer water.