Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser aangereden door auto Sluis

Toegevoegd: 24-08-2019, 10.09 uur
Bromfietser aangereden door auto Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - In Sluis is vrijdag aan het begin van de avond een bromfietser gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto.


De bestuurder van de personenauto reed rond 17.15 uur vanaf de rotonde bij de Nieuweweg in de richting van de Sint-Annastraat. Toen hij rechtsaf wilde slaan naar een parkeerplaats bij een hotel aan de Kaai zag hij de bromfietser over het hoofd.

De bromfietser kwam ten val en liep een hoofdwond op. De ambulancedienst kwam ter plekke en die heeft de bromfietser voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-8-2019 om 11:44)
Ik denk dat de dode hoeken in een auto veel te groot zijn. In mijn auto kan je zomaar een bomfietser in de a stijl verdwijnen.
Cookie-instellingen beheren