Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Materiële schade bij aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 24-08-2019, 14.48 uur
Het ongeluk bij Ritthem. Het ongeluk bij Ritthem. De aanrijding bij Rilland. De aanrijding bij Rilland.
Het ongeluk bij Ritthem.
© Foto: Twitter / Wis_Jeroen
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij aanrijdingen op de A58 bij Rilland en Ritthem is zaterdag materiële schade ontstaan. Bij beide ongevallen ontstond geen persoonlijk letsel.


Net voorbij de bruggen over het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland kwamen rond 09.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Er ontstond de nodige blikschade en bergingsbedrijf Van Egeraat werd opgeroepen om te takelen.

Het tweede ongeluk vond rond 12.35 uur plaats tussen Oost-Souburg en Vlissingen, eveneens op de rijbaan richting Vlissingen. Hier was sprake van blikschade aan twee personenauto's. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750