Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 277 km

Britse wielrenner uit Westerscheldetunnel gehaald

Toegevoegd: 24-08-2019, 16.07 uur
Britse wielrenner uit Westerscheldetunnel gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft zaterdagmiddag een 36-jarige Britse fietser uit de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek gehaald.


De man fietste rond 13.10 uur door de Oostbuis richting Borssele. Hij ontdekte volgens de politie zelf dat hij fout zat en stapte af. Agenten hebben hem vervolgens uit de tunnel begeleid. Uit voorzorg was de tunnel tijdelijk dicht. De Oostbuis was circa 10 minuten afgesloten.

De wielrenner heeft van de agenten een bekeuring gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. (25-8-2019 om 00:59)
Waarom een bekeuring als die persoon dat niet express doet..
Ja-Ja (24-8-2019 om 16:41)
Is er aan deze Engelse fietser gevraagd waar hij vermoedelijk in de fout is gegaan? Dan kunnen er maatregelen genomen, voor vooral buitenlandse fietser, dat het niet meer gebeurt.Het gebeurt regelmatig.Een wit bord met een rode rand en een fiets/bromfiets er op is toch wel te plaatsen? Natuurlijk had hij van te voren moeten kijken hoe het wegennet in Nederland in elkaar zit. In vooral Engeland mag je op veel redelijk grote wegen rijden.Is echt uitkijken. Alleen commentaar als u in Engeland gefietst heeft.
Cookie-instellingen beheren