Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Britse wielrenner uit Westerscheldetunnel gehaald

Toegevoegd: 24-08-2019, 16.07 uur
Britse wielrenner uit Westerscheldetunnel gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft zaterdagmiddag een 36-jarige Britse fietser uit de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek gehaald.


De man fietste rond 13.10 uur door de Oostbuis richting Borssele. Hij ontdekte volgens de politie zelf dat hij fout zat en stapte af. Agenten hebben hem vervolgens uit de tunnel begeleid. Uit voorzorg was de tunnel tijdelijk dicht. De Oostbuis was circa 10 minuten afgesloten.

De wielrenner heeft van de agenten een bekeuring gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (25-8-2019 om 19:34)
Bertus Maas het wel een punt .oke wanneer je wet overtreed heb je kans op een bekeuring maar dan ook burka dragers beboeten .nee dan wordt de bus chauffeur berispt .ook daar is een wet voor .maar ja het is makkelijker om een fietser te bekeuren blijkbaar dan een burka draagster .jammer deze willekeur bevorderd niet de recht staat
Meneer Smoesje (25-8-2019 om 11:07)
@ betrus maas, gedupeerde toerist die aan de willekeur is overlevert ? U maakt het alsof het een mensenrechten zaak is. Het is gewoon simpel, er is een overtreding van de wet en daar krijgt men een bekeuring voor. dat is heel normaal hoor. Onwetendheid is geen excuus om dan maar de wet te mogen overtreden. Alsof wij in Engeland allemaal gewoon rechts mogen gaan rijden en dan zeggen "dat wisten we niet" en dan verontwaardigd gaan doen, dat gaat niet helpen met de engelse politie hoor... als je ooit in Engeland geweest bent weet je dat ze daar geen geduld hebben met smoesje en excuusjes van mensen die moord en brand schreeuwen als ze ZELF de wet overtreden. Er staat bij de tunnel een duidelijk EU verkeersbord wat ze in Engeland ook gebruiken.
Barry boete (25-8-2019 om 10:51)
Dus als ik per ongeluk een keer door rood licht rijd, geflitst word en een boete thuis krijg, kan ik zeggen 'sorry, ik deed het niet expres?’ Hahahahaha tnx voor de tip!
Bertus Maas (25-8-2019 om 09:41)
Weet u wat ik zo vreemd vind dat deze man door omstandigheden verkeerd is gereden en daarvoor gelijk een bekeuring krijgt weliswaar terecht volgens de letter van de wet maar als ik ander berichtgeving lees bijvoorbeeld inzake een burkaverbod waar niet wordt opgetreden volgens diezelfde Nederlandse wet !!!!! We zijn een land waar veel gedoogd wordt maar alleen als het bestuur het uitkomt .Deze man had in het kader van ons zeer tolerante land ook een stevige waarschuwing kunnen krijgen volgens mij dat had net zoveel misschien wel meer resultaat gehad nu alleen een gedupeerde toerist die aan de willekeur van de hermandad is overgeleverd!!!!
Loes (25-8-2019 om 09:40)
Ik heb nog nooit in engeland gefietst, dus ik mag hier geen commentaar op geven.
Neen (25-8-2019 om 09:25)
@ ja-ja, waarom alleen reageren als men in engeland gefietst heeft ? We zijn hier in nederland hoor, wat ze in dat toekomstige NIET EU land doen moeten ze allemaal zelf weten maar dat heeft hier geen enkele plek of invloed. Alsof wij onszelf moeten meten met een land van spookrijders die aan de verkeerde kant rijden ? Of is het soms aan NL om zich aan elk willekeurig land van de planeet aan te passen soms ? Nou, daar zijn we al een beetje moe van, buitenlanders passen zich maar aan aan hoe WIJ hier leven en niet andersom.
Cookie-instellingen beheren