Rookpluim in natuurgebied blijkt barbecue

Toegevoegd: 24-08-2019, 20.00 uur

De rookpluim bleek afkomstig te zijn van een barbecue.
De rookpluim bleek afkomstig te zijn van een barbecue.
1
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Geen brand in een natuurgebied maar een gezellige barbecue. De vrijwillige brandweerlieden van Burgh-Haamstede moesten hun avondeten zaterdag rond 18.00 uur even laten staan vanwege deze (bij nader inzien) loze melding.

Een fietser die vanuit Burgh-Haamstede richting Renesse reed, zag onderweg rook uit de bosjes komen. Hij wist niet precies waar hij was, dus daarom werd de brandweer naar de Hogezoom gestuurd.

Na contact met de melder bleek deze over het fietspad bij de Vroongronden te rijden. De brandweer zag hier inderdaad ook een kleine rookpluim maar deze bleek afkomstig te zijn van een barbecue die was aangestoken in de tuin van een woning, grenzend aan het natuurgebied.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750