Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Afzetting genegeerd tijdens sporenonderzoek

Toegevoegd: 24-08-2019, 20.12 uur
Foto 6 van 30

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (25-8-2019 om 14:26)
Stelletje zwakzinnige horken die alsnog proberen er langs te wurmen; dikke, maar dan ook echt een dikke prent geven. Nog beter: spijkermatten op de weg leggen! Dan kost het hun ook nog 4 extra nieuwe banden!
Albert (25-8-2019 om 13:42)
@W wees blij dat die rijstrook dubbel gebruikt wordt. Anders is er bijna helemaal geen doorstroming meer en wordt de file op de afrit en daarna vluchtstrook nog langer met als gevolg grote re ongevallen op de A58. Er moet daar gewoon een rotonde komen en ze hadden de kruising met de zanddijk niet naar de huidige manier moeten aanpassen
Boris (25-8-2019 om 13:25)
@ W. Als je goed kijkt zie je dat de auto vanaf de andere kant is gekomen en gewoon niet goed heeft gekeken voordat hij linksaf de snelweg op wilde. Daarentegen als je gewoon goed op let kun je er makkelijk met zijn 2en links en rechtsaf slaan in de situatie die jij schetst.
gem reimerswaal schuldig aan! (25-8-2019 om 12:09)
Schuld van die waardeloze gemeente Reimerswaal. 1,5 jaar geleden halen ze alles op de schop, en passen t niet juist aan. Er zit daar 1 of andere klootzak van verkeer, die niks stapt hoe t werkt. Er moet daar een rotonde komen, of een extra rijstrook naar Yerseke toe. Elke dag rond half 5 is het daar file. Omdat al het verkeer vanuit Yerseke de snelweg op moet. Men kan amper oversteken enz. Er zijn daar al zoveel ongelukken gebeurt. Ze snappen er geen kut van. Moet er eerst een dode vallen willen ze t gaan aanpasse? Soms rijden ze er zo hard. Bovenaam hebben ze haaietanden gezet. Waarom? Er komt amper verkeer vanuit de Zandweg. Ze hadden dit moeten aanpakken. Dombo.s bij gemeente. . Ongeloofelijk. Luie ambtenaars. Met hun regels en wetjes.
Boy (25-8-2019 om 12:00)
W. Je hebt helemaal gelijk. Iemand waar ik t echt mee eens ben.
AD. (25-8-2019 om 11:57)
Een langdurig onderzoek is hier niet nodig lijkt mij want iedereen kan zien dat de auto de motor over het hoofd heeft gezien bij het afslaan maar de automobilist is er vreemd en heeft dus meer aandacht voor de borden dan voor het overige verkeer en ja een belg in een grote auto is nou ook niet zo,n goeie combinatie
Cookie-instellingen beheren