Spuitgasten stand-by bij landing ambulanceheli

Toegevoegd: 25-08-2019, 15.26 uur

De helikopter landde op de speciale landingsplaats van het ziekenhuis.
De helikopter landde op de speciale landingsplaats van het ziekenhuis.
1
© Foto: Brandweerpost Zuidlandstraat Terneuzen
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is zondagochtend een buitenlandse ambulancehelikopter geland. De brandweer stond stand-by tijdens het landen en opstijgen.

Volgens de brandweerpost Zuidlandstraat kwam de helikopterbemanning van de MEDIC1 vanuit België een patiënt ophalen bij ziekenhuis De Honte aan de Wielingenlaan in Terneuzen. 

Bij landingen op de speciale landingsplaats bij het ziekenhuis hoort volgens procedure de brandweer gereed te staan. Zo ook vanochtend toen de brandweer kort voor half twaalf werd opgeroepen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (26-8-2019 om 21:52)
Op zulke momenten is er zonder calamiteiten al genoeg ellende, veiligheid voor alles
flapje (26-8-2019 om 21:14)
toppers
WRX (25-8-2019 om 22:25)
Ik vraag me af waarom de brandweer altijd bij die heliplaats moet zijn, bij landen en opstijgen. Terwijl er op andere plaatsen nooit een brandweer bij is.