Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewond na val bij strand Westkapelle

Toegevoegd: 25-08-2019, 15.30 uur - Update: 25-08-2019, 16.48 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Achter het strand van Westkapelle is zondagmiddag een traumahelikopter geland nadat iemand ernstig gewond was geraakt bij een val van een fiets.


Het slachtoffer, volgens de politie een vrouw, kwam rond 13.35 uur ten val. Dat gebeurde in de buurt van strandpaviljoen Scheldezicht bij de Joossesweg. De strandwacht ging met twee jeeps ter plekke. De ambulancedienst zette een ambulance en een rapid responder in. Vanuit Rotterdam kwam de traumahelikopter Lifeliner 2 ter plekke en de politie stuurde een motoragent.

Een uur na de melding is de gewonde met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De helikopter, die naast het fietspad op een open plek in het duingebied landde, is even later ook weer opgestegen. De strandwacht zette in de tussentijd het fietspad af.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren