Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt fietser na ernstig ongeluk Westkapelle

Toegevoegd: 25-08-2019, 19.08 uur
De ambulancedienst kreeg assistentie van een traumateam.
De ambulancedienst kreeg assistentie van een traumateam.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De politie zoekt een fietser die zondagmiddag betrokken was bij het ongeluk waarbij in Westkapelle een vrouw ernstig gewond raakte.

Strandwachten, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter werden rond 13.25 uur naar het fietspad bij de Joossesweg achter de duinen bij het strand van Westkapelle gestuurd omdat een vrouw gewond was geraakt bij een val met haar fiets. Het slachtoffer, een 38-jarige vrouw waarvan de woonplaats niet bekend is, werd met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie is inmiddels duidelijk geworden dat het slachtoffer samen met twee andere personen over het fietspad reed toen ze frontaal op een tegemoetkomende fietser reed. De fietser reed na het ongeluk verder. De politie wil graag met hem of haar in contact komen over de toedracht van het fietsongeval. Deze persoon kan zich op een politiebureau melden of telefonisch contact opnemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pier Hoen (27-8-2019 om 07:35)
Ik dacht het zelfde als michelle, zeker weer een groepje wielrenners die nergens voor aan de kant gaan.
Michelle (25-8-2019 om 21:36)
Werd hier wel achter elkaar gefietst?