Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen ingenomen bij snelheidscontrole

Toegevoegd: 26-08-2019, 08.27 uur
Rijbewijzen ingenomen bij snelheidscontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - De politie heeft zondagavond dertien bestuurders bekeurd die te hard over de parallelweg van de N61 tussen Schoondijke en IJzendijke reden. Twee personen moesten hun rijbewijs inleveren.


De politie controleerde op een weggedeelte waar 60 kilometer per uur de limiet is. In totaal dertien bestuurders werden bekeurd voor snelheidsovertredingen tussen de 25 en 42 kilometer per uur. Twee bestuurders konden gelijk hun rijbewijs inleveren. De ene bestuurder reed 121 kilometer per uur (gecorrigeerd 57 km/u te hard) en de andere bestuurder reed 160 kilometer per uur (95 km/u te hard).

Vijf bestuurders werden bekeurd omdat zij vanaf de hoofdweg door de berm de parallelweg opreden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (26-8-2019 om 23:10)
Het hard rijden is men in zeeuws vlaanderen ook nog niet verleerd helaas.wat heb je er mee te winnen vraag ik me af,?niets toch..vroeger reed men vaak hard om de veerboot nog op tijd te halen..vele (fatale)ongelukken zijn daarbij gebeurd.
Michel (26-8-2019 om 17:57)
@Barry biervliet, de reactie van jouw slaat nergens op, je weet dat je op deze parallelweg niet harder mag dan 60 km/uur. Als je dat toch doet moet je niet mekkeren dat je een boete krijgt. Deze aso's die een eind over de 100 km/uur reden en de bermen namen moeten goed aangepakt worden.
Piet Cijsouw (26-8-2019 om 16:32)
Diegenen die de regels met voeten treden verprutsen meer dan de ontwerpers en aanleggers van dit prachtig stuk autoweg met paralelwegen.
Biggetje (26-8-2019 om 13:59)
Jacob. Ik ben het volkomen met je eens dat deze verkeershufters geen rijbewijs moeten hebben. Een snelheid van 160 kilometer is zelfs op de snelweg nog een grote overschrijding.
Rick (26-8-2019 om 13:46)
Beste Barry: je kunt je niet irriteren aan iets, je kunt je aan iets ergeren! Iets of iemand anders kan jou irriteren! Irriteren is geen wederkerend werkwoord; zich irriteren bestaat niet. Correct Nederlands gebruiken a.u.b.!
Piet Cijsouw (26-8-2019 om 13:27)
Jammer dat door tijdgebrek niet meer van dit soort acties mogelijk zijn. Er wordt vaak maar voor het vaderland weg gereden. We doen maar wat. Leergeld betalen is zuur maar het geld ligt op straat.