Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Traumahelikopter voor aangereden fietser

Toegevoegd: 27-08-2019, 18.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Bij een ongeval op een parkeerplaats in de haven van Kamperland is vanmiddag een Duitse man ernstig gewond geraakt.


Rond 16.50 uur reed het slachtoffer op zijn fiets over de Havenweg toen hij tegen een bestelbus aan botste. Deze bus stond deels in een parkeervak en deels op de weg. Het is onduidelijk of het voertuig stilstond ten tijde van de botsing, de politie doet hier onderzoek naar. Zo zijn er camerabeelden uit de omgeving bekeken en hebben agenten technisch onderzoek verricht op de locatie van het ongeval. Daarnaast in van de bestuurder van de bestelauto een verklaring opgenomen. De resultaten van het onderzoek zijn op dit moment nog niet bekend.

De fietsers kwam na de botsing zwaargewond op de grond terecht. Er zijn voor de behandeling van de man twee ambulances en een traumahelikopter ingezet. De helikopter landde op een grasveld in de omgeving. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de toestand van de gewonde is op dit moment niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren