Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor vasthouden mobiel op de fiets

Toegevoegd: 27-08-2019, 20.08 uur
Boetes voor vasthouden mobiel op de fiets
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanmorgen in Terneuzen fietsers op de bon geslingerd die hun mobiele telefoon vast hadden.


De controle werd gehouden op de Oude Vaart in het kader van de campagne 'Flappdrol'. Het is sinds 1 juli verboden om op de fiets een mobiele telefoon vast te houden.

Vanmorgen kregen 26 mensen kregen een bekeuring omdat ze zich niet aan het verbod hielden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (30-8-2019 om 20:16)
Moeten ze dagelijks doen en niet alleen in de buurt van scholen maar overal want ook ik kom er veel tegen die niet anders dan met hun telefoon bezig zijn .dus verzekeringen zouden er goed aan doen om ongevallen waar een telefoon bij betrokken is niet uit te keren.in geval van schade.
Robert (28-8-2019 om 17:37)
Goed zo top,..... Maar nu ook gelijk letten op drie naast elkaar fietsen en naadloos overgaan over vier weken of iedereen wel zijn lichten aan heeft. Ook het traject bij het Lodewijck college en Sloelaan in de gaten houden s.v.p
bram goeree (28-8-2019 om 09:25)
en terecht ,moet nog veel meer op gecontroleerd worden .ik fiets iedere dag en kom nog tientallen tegen die dit doen en dus niet op mede weggebruikers letten
Willem (28-8-2019 om 07:16)
Helaas is het gebruik van mobile telefoons in het verkeer niet uit te roeien,met welke actie ook. De kracht van het apparaat is te sterk.
Jan de filatroop (27-8-2019 om 22:22)
Politie,,super actie van jullie!!veel vaker doen zou ik zeggen