Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Graffiti-artiest op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 27-08-2019, 20.12 uur
Graffiti-artiest op heterdaad betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vorige week zondag werd een ‘graffiti-artiest’ op heterdaad betrapt bij het plaatsen van een ‘tag’ op het luik van een souterrain in de Bellinkstraat in Middelburg.

Na een achtervolging te voet door de eigenaar van het luik en politieagenten kon de 25-jarige Let, zonder vaste woon- of verblijfplaats, worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De eigenaar van het luik deed meteen aangifte van vernieling.

De gemeente Middelburg heeft vandaag aangifte gedaan, omdat ook op gemeente-eigendommen de tag terug was te vinden. Zij zullen de kosten voor het schoonmaken op de verdachte verhalen. De man is met een dagvaarding later weer in vrijheid gesteld. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Het schrijfmateriaal dat de verdachte in bezit had tijdens zijn aanhouding is door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton van Deel (28-8-2019 om 01:38)
Een Let zonder vaste woon of verblijfplaats heenzenden met een dagvaarding... Tuurlijk OM..die gaat braaf op de zitting verschijnen... Droom verder.