Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Gewonde bij geweldsincident Vlissingen

Toegevoegd: 28-08-2019, 01.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een geweldsincident in Vlissingen is vanavond een 38-jarige Vlissinger gewond geraakt. Een 48-jarige plaatsgenoot is als verdachte aangehouden.


De politie kreeg rond 21.20 uur een melding van een geweldsincident tussen twee mannen in de Glacisstraat. Aan het incident is een ruzie vooraf gegaan. Rond 21.00 uur maakt het slachtoffer, die flink onder invloed van alcohol en/of drugs is, flink stampij voor de woning van de verdachte. Deze loopt vervolgens naar buiten. Er ontstaat direct een laaiende ruzie waarbij beide mannen rollebollend over de straat gaan.

Op een gegeven moment gaan de kemphanen uit elkaar en blijft het slachtoffer flink gewond achter. Omwonenden hebben de politie gebeld en om een ambulance gevraagd. Het slachtoffer is voor behandeling meegenomen naar een ziekenhuis. De verdachte is voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.

De straat is na het incident afgezet met linten en er is sporenonderzoek gedaan. Daarnaast zijn er ook getuigenverklaringen afgenomen. Rond 01.00 uur was het onderzoek in de Glacisstraat afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren