Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Botsing op A58 ter hoogte van Goes

Toegevoegd: 28-08-2019, 01.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeluk op de A58 ter hoogte van Goes zijn dinsdagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Er raakte één persoon gewond.


De aanrijding vond rond 23.10 uur plaats op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. Eén van de betrokken voertuigen kwam naast de weg in de sloot tot stilstand. Het andere voertuig stond op de vluchtstrook.

Twee ambulances zijn ter plaatse geweest. Eén van de betrokkenen raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. De rechterrijbaan was tijdens de bergingswerkzaamheden enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren