Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Zwaargewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 28-08-2019, 05.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een steekincident in Vlissingen is in de nacht van dinsdag op woensdag 28-jarige Vlissinger zwaargewond geraakt.


Het voorval vond rond 02.00 uur plaats in de Margrietenlaan ter hoogte van de Irislaan. Volgens de politie vond er een vechtpartij plaats waarbij een groep mannen betrokken zou zijn. Agenten troffen ter plaatse het slachtoffer bloedend op de grond aan. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier is ook een traumahelikopter naar toe gevlogen voor medische ondersteuning. Over de toestand van het slachtoffer is eveneens nog niks bekend gemaakt.

Op de plaats delict van het voorval is sporenonderzoek gedaan. Dit onderzoek kon rond 05.00 uur worden afgerond. Er zijn diverse zaken veilig gesteld en meegenomen door de rechercheurs. De verdachte is nog niet aangehouden, de politie is nog naar hem op zoek. De aanleiding van dit incident is op dit moment nog onduidelijk.

Dinsdagavond rond 21.20 uur vond en in Vlissingen ook al een geweldsincident plaats in de Glacisstraat. Ook hier heeft de technische recherche sporenonderzoek gedaan. Bij dit voorval raakte ook één persoon gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren