Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Grote Markt Goes

Toegevoegd: 28-08-2019, 07.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de Grote Markt in Goes is vanmorgen vroeg een vrachtwagen gekanteld. Er raakte niemand gewond.


De chauffeur kwam door nog onbekende oorzaak midden op de Grote Markt op zijn zijkant terecht. De vrachtwagen is geladen met 12.000 liter bier. Er wordt een tankwagen ingezet om de gekantelde truck leeg te pompen.

Als de vrachtwagen is leeggepompt zal deze rechtop worden gezet door een bergingsbedrijf. Er is op dit moment geen sprake van een lekkage.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (29-8-2019 om 10:36)
Beetje een broodje aap verhaal van deze chauffeur, ineens zijn de schoonmakers ook weg!!??
Bram (29-8-2019 om 10:15)
Watt lult iedereen hier nou weer allemaal. Wat een stelletje jankers zijn jullie zeg. 12000 Liter bier weegt behoorlijk wat, dus zo moeilijk hoef je niet te doen om hem om ze kant te krijgen.
Adrian Irvine (28-8-2019 om 21:17)
De verklaring van de chauffeur dat hij heeft levens gered door zijn actie wordt bewezen of niet bewezen door de cameras dat daar hangen. Volgens oogetuigen klopt er niks van de verhaal van de chauffeur en de politie doet natuurlijk nog onderzoek in de zaak. Ik denk dat meneer de chauffeur staat straks voor Aap als hij idd rondjes heeft gereden en niet uit nood heeft gehandeld.
Roos (28-8-2019 om 20:50)
Makkelijk he, vanalles roepen, en insinueren, alleen maar gissen. Net zo laag als iedereen, die het stonden te filmen, en het op social media te plaatsen. Goed bezig.
Max (28-8-2019 om 19:06)
Wat weet iedereen het weer goed.. tot ze zelf wat hebben wat een domme actie lijkt te zijn.!!!
Piet (28-8-2019 om 18:01)
Rijbewijs afpakken !!!! Hoe krijg je het voormekaar , je mag er maar stapvoet rijden ..
Cookie-instellingen beheren