Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Grote Markt Goes

Toegevoegd: 28-08-2019, 07.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de Grote Markt in Goes is vanmorgen vroeg een vrachtwagen gekanteld. Er raakte niemand gewond.


De chauffeur kwam door nog onbekende oorzaak midden op de Grote Markt op zijn zijkant terecht. De vrachtwagen is geladen met 12.000 liter bier. Er wordt een tankwagen ingezet om de gekantelde truck leeg te pompen.

Als de vrachtwagen is leeggepompt zal deze rechtop worden gezet door een bergingsbedrijf. Er is op dit moment geen sprake van een lekkage.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truck Goes Wheely #Viral (31-8-2019 om 11:52)
Kom maar op met die camerabeelden want nu wil iedereen het zien ook.
Mijn mening (30-8-2019 om 18:49)
@bewoner, chauffeur is verantwoordelijk voor zijn belading van het voertuig en moet het controleren voordat hij vertrekt. Als het voertuig verkeerd geladen was dan had hij dat zeker gemerkt en had hij heel voorzichtig gereden. Ik denk dat het een onzin verhaal is!
AD. (30-8-2019 om 15:54)
Twaalf ton vloeistof in een bakwagen is de max dus dan zit hij vol en klotst niet omdat het dan 1 massa is en om Goes te bereiken heeft de chauffeur verschillende rotondes moeten nemen en dat ging wel goed dus hier is meer aan de hand want een bakwagen uit stilstand op zijn kant krijgen is een trucje wat niet veel mensen kunnen.
goesenaar (30-8-2019 om 09:23)
drie getuigen hebben het gezien .hij was als een idioot rondjes aan het rijden.
Chauffeurtje (29-8-2019 om 23:08)
Ik hoop dat er beelden van zijn voor bewijs! Het lijkt hier inderdaad op een verzonnen verhaal van de chauffeur. Stapvoets achteruit rijden,en dan een onverwachte beweging maken voor mensen in/bij een auto,en floep ineens ligt ie op z'n kant!! Iedereen gevlogen en niemand heeft iets gezien. Raar toch. Tuurlijk,12000 liter bier klots in een tankwagen,maar zo snel gaat zo'n ding niet om hoor,want dan zou er op elke hoek van de straat 1 liggen. Hoop dat de waarheid boven tafel komt
Bewoner (29-8-2019 om 12:35)
Worden hier de ergste dingen geschreven en zelfs beweerd wat de chauffeur deed met een valse getuigen verklaring. dit is onjuist en onterecht allemaal. 12.000 liter bier is een ongekend gewicht. en de Auto is verkeerd geladen. Chauffeur kan hier niets verder aan doen die gaat rijden zodra deze geladen is.
Cookie-instellingen beheren