Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekantelde vrachtwagen Goes weer overeind

Toegevoegd: 28-08-2019, 20.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De vrachtwagen met 12.000 liter bier die vanmorgen op zijn kant terecht kwam op de Grote Markt in Goes staan weer op zijn wielen. De berging was rond 20.00 uur afgerond.


Vanmorgen kantelde de truck tijdens een manoeuvre van de chauffeur. De man kon zelf uit het voertuig klimmen en raakte niet gewond. De vrachtwagen was geladen met een tank van 12.000 liter bier. In de middag is een gedeelte van de lading overgepompt in een andere vrachtwagen.

Hierna hebben bergers een poging gedaan de vrachtwagen rechtop te zetten. Deze berging mislukte en hierna werd besloten nog bijna 5000 liter uit de tank te pompen. Dit was rond 19.30 uur gedaan waarna de vrachtwagen met een half uurtje weer op zijn wielen stond.

Omstanders applaudisseerden toen de truck na bijna 12 uur weer rechtop stond. Nadat de vrachtwagen is weggesleept zal de Grote Markt worden schoongemaakt en worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-8-2019 om 07:12)
Dit is altijd het grote gevaar van tankauto,s
Cookie-instellingen beheren