Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Veel rook bij brand in Nieuwdorp

Toegevoegd: 29-08-2019, 10.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Bij een bedrijf aan de Estlandweg in Nieuwdorp heeft vanmorgen een brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij.


Het vuur ontstond rond 08.15 uur toen er een shovel in brand vloog die in de loods stond. Daarnaast lagen er in de loods houtsnippers waardoor de brandweer opschaalde naar een middelbrand. Vanaf de N254 en A58 waren zwarte rookpluimen te zien. Enkele wegen in de omgeving zijn vanwege de rook ook afgesloten geweest.

Er zijn meerdere blusvoertuigen ingezet om het vuur te blussen. Ook een ambulance was ter plaatse, omdat de chauffeur van de shovel rook had ingeademd. Rond 10.00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De shovel is daarna de loods uitgesleept om verder afgeblust te worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren