Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Rijksweg bij Kapelle

Toegevoegd: 29-08-2019, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een kop-staartbotsing op de Rijkwegweg (N289) ter hoogte van Kapelle is vanmiddag flink wat schade ontstaan.


Rond 17.50 uur reed een automobilist achterop zijn voorganger. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de De Klinker. Een opgeroepen ambulance heeft de betrokkenen nagekeken, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Beide voertuigen raakten wel flink beschadigd en zijn weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-9-2019 om 19:25)
Bé Huisjes: bijzonder om te lezen dat u op basis van bovenstaand bericht allerlei conclusies trekt over de ware toedracht zonder zelf aanwezig te zijn geweest. Als bestuurder van de voorste auto kan ik bij deze melden dat ik inderdaad vrijwel stil stond, echter: dit vanwege het feit dat er voor mij een auto stil stond om linksaf te slaan. Ik ben het met u eens dat dit verboden - en tevens levensgevaarlijk - is op dit punt. Echter, ook u zult afremmen als u een auto voor u ziet afremmen om af te slaan. Ook in het geval van een stilstaande file kan de situatie ontstaan dat u op een 80-km weg moet stoppen. Laten we er mee stoppen om allerlei conclusies te trekken en mensen verwijten te maken die de werkelijke situatie geen recht doen. DANK!
Bé Huisjes (31-8-2019 om 01:56)
Een zeer rake opmerking van Yvonne. Kop-staart-botsing op die plaats kan alleen maar ontstaan omdat de voorste auto stil stond of langzamer reed om links af te slaan, terwijl dat verboden is. Levensgevaarlijk om dit te doen op deze 80 km-weg!
Yvonne (30-8-2019 om 03:44)
Dit is niet de eerste aanrijding ter hoogte van de aardbeienkraam en zal zeker niet de laatste zijn. Het is daar verboden links af te slaan, een doorgetrokken dubbele streep!!! Wanneer gaat de politie hier eens optreden tegen het afslaande verkeer?
Cookie-instellingen beheren