Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eis: tbs met dwangverpleging voor mishandeling

Toegevoegd: 29-08-2019, 22.00 uur
Eis: tbs met dwangverpleging voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Officier van justitie Linda van den Oever vindt dat de enige manier om de 23-jarige Vlissinger D. de B. te helpen is om hem de tbs met dwangverpleging op te leggen.

Niets heeft bij hem geholpen, hij houdt zich niet aan allerlei voorwaarden en daarnaast moet ook nog eens me maatschappij tegen De B. worden beschermd. De B. wordt ervan verdacht dat hij begin april op straat in Oost-Souburg met een heupworp zijn vriendin een gebroken heup bezorgde.

Daarnaast zou hij haar nog hebben getrapt terwijl zijn op de grond lag en ook haar 9-jarige zoontje zou enkele klappen hebben gekregen. Uitspraak 12 september.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750