Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Inmiddels 390 tips in zaak dode vrouw

Toegevoegd: 30-08-2019, 13.59 uur
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - In het onderzoek naar de identiteit van de onbekende dode vrouw die in juni aangetroffen werd in een weiland in Westdorpe zijn inmiddels 390 tips binnengekomen. De vrouw is onlangs in een anoniem graf in Terneuzen begraven.


Het Team Grootschalige Opsporing dat nog altijd aan de zaak werkt heeft nog niet alle tips kunnen uitlopen, maar is daar wel druk mee bezig. De tips die binnen zijn gekomen zijn nog altijd divers. Er komen ook nog altijd tips binnen die verband hebben met het buitenland, dus het team, dat onder leiding staat van een Officier van Justitie, heeft contacten met buitenlandse politie- en overheidsinstanties.

Vooralsnog hebben de rechercheurs de gouden tip nog niet binnengekregen. Het kan volgens de politie niet zo zijn dat die gouden tip er niet is; daarom doet deze nogmaals de oproep om naar voren te stappen als u weet wie de vrouw is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (31-8-2019 om 16:20)
Met zoveel tips moet de oplossing toch lukken.., En dan de dader nog vinden...