Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing Zoutelande

Toegevoegd: 30-08-2019, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - Bij een botsing in Zoutelande is vanavond een motorrijder gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 19.55 uur botste de motorrijder tegen een personenauto aan. Het ongeval vond plaats op de Grindweg tussen Westkapelle en Zoutelande. Vermoedelijk vond de aanrijding plaats toen de automobilist wilde afslaan, maar dit onderzoekt de politie nog.

Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend.

De auto is verplaatst naar een naastgelegen erf, de motor is later weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (31-8-2019 om 00:28)
gisteravond rond die tijd reed er een seat ibiza zwart achter me die zat eerst te kleven later hield dit op wat bleek bij de Texaco Serooskerke stond de 4x4 van rijkswaterstaat uit het zicht nabij de rotonde reed die ibiza mij vd weg ik kwam bijna ten val! Luid toeterend van schrik maar iedereen reed gewoon door!!!
Cookie-instellingen beheren