Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Overval op woning in Zierikzee

Toegevoegd: 31-08-2019, 17.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - In Zierikzee is zaterdag aan het begin van de middag een poging gedaan om een woning te overvallen. Er waren volgens de politie meerdere daders.


De overval vond rond half twee plaats in een woning aan de Anna van Saksenlaan. Volgens een woordvoerder zijn er na de overval twee daders vertrokken op een zwart met grijze scooter. Ze waren gekleed in donkere kleding. Daarnaast waren er vermoedelijk nog meerdere daders bij de overval betrokken. Er is niemand gewond geraakt.

Een technisch rechercheur heeft in de woning sporenonderzoek gedaan. De recherche heeft een buurtonderzoek gehouden en vraagt aan mensen in de omgeving die camerabeelden hebben deze met de politie te delen. Of de daders iets buit hebben gemaakt heeft de politie nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren