Dronken jongen (17) naar ziekenhuis

Toegevoegd: 01-09-2019, 16.18 uur

Dronken jongen (17) naar ziekenhuis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn afgelopen nacht uitgerukt voor een 17-jarige jongen die dronken op het Vlissings Jaagpad lag bij Vlissingen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 04.30 uur meldden twee voorbijgangers dat zij een jongen aantroffen in de berm van het Vlissings Jaagpad. De jongen lag bij een fiets en was niet aanspreekbaar. Tijdens het contact met de meldkamer kwam hij alweer een beetje bij en toen agenten ter plaatse kwamen was de jongen weer bij bewustzijn. Hij was zeer onder invloed van alcohol.

De jongen, 17 jaar en afkomstig uit Middelburg, blies op de alcoholtester een F. Dat wil zeggen dat hij écht heel veel gedronken had. Door de agenten is contact gezocht met een GGD-arts en die besloot, naar aanleiding van de bevindingen van de politie, dat de jongen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden.

Zijn ouders zijn in kennis gesteld van het gebeuren. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt. Mogelijk komt hij in aanmerking voor een HALT-afdoening.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeugd (2-9-2019 om 10:59)
Als ik het hier lees hebben de reaguurders hier een saaie jeugd gehad. Iedereen drinkt wel eens te veel. Hij was weer terug bij bewustzijn & aanspreekbaar. Jammer dat deze jongen toch mee moet naar het ziekenhuis. Nachtje goed slapen en de volgende dag flinke koppijn was vroeger de oplossing!
een inwoner (1-9-2019 om 22:02)
Alle onkosten zelf laten betalen .
zeeuw (1-9-2019 om 20:41)
Dit had zomaar heel anders kunnen lopen. hij zal niet de eerst zijn die stront lazeres in een gracht beland en er niet meer uitkomt..Ik hoop dat die jongen eens goed nadenkt..
Mijn mening (1-9-2019 om 20:09)
Mag blij zijn dat hij niet in het kanaal is gevallen, dan had het waarschijnlijk anders afgelopen. Hoop dat hij iets geleerd heeft net als ikzelf op die leeftijd ;)