Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor valse melding vechtpartij

Toegevoegd: 01-09-2019, 16.49 uur
Aanhouding voor valse melding vechtpartij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie heeft afgelopen nacht een 16-jarige jongen uit Breskens opgepakt voor het doen van een valse 112-melding.


Rond 04.20 uur belde iemand naar de politiemeldkamer met de mededeling dat er een vechtpartij gaande was op het Spuiplein in Breskens. Agenten waren juist bezig met een melding van twaalf loslopende koeien in Groede, maar zijn vanwege de ernst van deze melding, met gezwinde spoed naar Breskens gegaan.

Op het Spuiplein aangekomen zagen zij echter geen vechtpartij. Ze zagen wel wat jeugd op het terras zitten. Het groepje had kennelijk de grootste lol met elkaar. Zij ontkenden in alle toonaarden dat zij de melding hadden gemaakt. Na een klein onderzoekje bleek tóch dat één van de jongens het telefoontje had gepleegd. Een valse melding dus.

De 16-ajrige jongen was zichtbaar onder invloed van alcohol. Op het blaasapparaat blies hij een F. Hij is naar huis gebracht door de politie en overgedragen aan zijn ouders. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het doen van een valse melding en drinken onder 18 jaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoutelandenaar (1-9-2019 om 17:42)
Hoe komt die jongen aan drank
Cookie-instellingen beheren