Scooters botsen in Middelburg

Toegevoegd: 01-09-2019, 23.01 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee scooters zijn zondagavond in Middelburg frontaal op elkaar gebotst en ten val gekomen. Een vrouw liep lichte verwondingen op.

De botsing vond rond 21.40 uur plaats op de Penninghoeksingel ter hoogte van de Seisbinnenbrug. Een ambulance spoedde zich na de aanrijding richting het ongeval. Ook de politie ging ter plaatse.

Een vrouw die op één van de scooters zat is nagekeken in de ambulance, maar ze hoefde niet meer na het ziekenhuis voor behandeling.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HaastigeSpoedZeldeGoed (2-9-2019 om 00:51)
Er zullen vast meer ongelukken komen met die scooter delivery! En die zal er gemakkelijk mee weg komen en de ander schade achter lateb. Scheurmonsters zijn het. Sterkte voor de vrouw.