Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vele motorrijders op de bon na overlast

Toegevoegd: 01-09-2019, 23.22 uur
De motorrijders op de Brouwersdam.
De motorrijders op de Brouwersdam.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een groep motorrijder heeft vanmiddag en aan het begin van de avond voor nogal wat overlast gezorgd in Vlissingen.


De politie kreeg veel klachten uit de omgeving van de Boulevard. Het ging om een groep van 100 tot 150 motorrijders. Agenten hebben dan ook meerdere bekeuringen uitgeschreven.

Motorrijders werden beboet voor de hard rijden over de Boulevard, burn outs, het negeren van geslotenverklaringen, onnodig geluid produceren en geen voorrang verlenen. De politie spreek van hufterig verkeersgedrag en trad daarom hard op in Vlissingen. Om hoeveel bekeuringen het gaat kon een woordvoerster vanavond nog niet zeggen.

Eerder vandaag werden er langs de N57 ter hoogte van Vierpolders bijna 200 motorrijders aan de kant gezet. Verschillende weggebruikers hadden de politie gebeld over het weggedrag van de groep. Ze zouden onder meer andere automobilisten hebben afgesneden op de A15 en over doorgetrokken strepen zijn gereden. Ook reden de motorrijders volgens de weggebruikers over de vluchtstrook en haalden ze rechts in. Omdat de politie hier de overtredingen zelf niet heeft gezien konden er geen bekeuringen worden uitgeschreven. Het is nog niet duidelijk of het om dezelfde groep gaat als in Vlissingen.

Ook maakte de wijkagent van Schouwen Duiveland op sociale media melding van een grote groep motorrijders op de Brouwersdam. Volgens een woordvoerder van de politie was de sfeer hier gemoedelijk en waren er geen problemen. Deze groep werd volgens de politie begeleid door twee motoragenten naar Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuig (2-9-2019 om 13:14)
Dat noemen ze tuig....
Pollewops (2-9-2019 om 10:30)
Ik durf te wedden dat deze "motorrijders" voor het overgrote merendeel van het jaar automobilisten zijn. Deze groep motorbezitters verpesten het voor de kleine groep die de motorfiets als dagelijks vervoersmiddel heeft.
Jacob (2-9-2019 om 09:29)
Gewoon van de bekeurde rijders rijbewijs in de versnipperaar en een toren hoge boete. En maar (de normale rijder niet te na gesproken) huilen als er zo'n aso verongelukt. Je ziet ze sommigen door de polders scheuren tijdens een tour rit voor motoren. Zelf werd ik gistermiddag, rijdend op mijn fiets in het dorp, bijna aangereden door zo'n dwaas die helemaal links zat.
Kees (2-9-2019 om 08:06)
Dit zijn geen motorrijders maar een stel sukkels met een laag iq die het voor andere motorrijders verpesten.
Theoto (2-9-2019 om 07:35)
Moeten ze meer doen, de achterzijde van mijn woning grenst aan eed inkomede hoofdweg van Middelburg. En vaak kun je elkaar niet verstaan in de tuin. Er is allerlei wetgeving. waaronder de verkoop van niet goedgekeurde uitlaatsystemen. Maar niemand heeft tijd om dat te handhaven. Het is gemakkelijk om wetgeving te maken maar dan moet je ook zorgen dat er gehandhaafd wordt. Mijn lijfspreuk is vertrouwen is goed maar controle is beter.
Betere Controle patrouille (2-9-2019 om 00:59)
De motoren kunnen ook vervelend zijn kwa decibele motoren. Er mag wel eens meer rond gereden in de bloemenlaan -president rooseveltlaan in de zomerse nachten daar bij speeltuintje. Daar word pas gescheurd en gehangen met 10 a 20 man wagens Opels tot zwarte auto op pakeer plwkkwr scooters piagio's vespa's tot 03:00 dat is pas overlast voor de omwonnende maar dan rijden jullie er langs of er niets . beter controle uitvoeren of drank en drugs overlast lawaai. Sterkte voor de vele bewonners.
Cookie-instellingen beheren