Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Minderjarige betrapt met hard- en softdrugs

Toegevoegd: 02-09-2019, 10.23 uur
De jongere kreeg een HALT-straf opgelegd.
De jongere kreeg een HALT-straf opgelegd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dit weekeinde een minderjarige aangehouden die verschillende hard- en softdrugs bij zich had.

De minderjarige werd volgens de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag aangetroffen op een hoge steiger. Ze hadden geen reden om midden in de nacht op de steiger te zijn en bij nadere controle bleek dat één van hen dus drugs bij zich had.

De jongere is aangehouden voor het bezit van hard- en softdrugs. De ouder(s) werd(en) in kennis gesteld en in overleg met de officier van justitie werd de persoon doorverwezen naar HALT.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan jansen (3-9-2019 om 08:12)
Wat een reacties, ‘hoe komt dat jong aan geld?’ Wat dacht je van werken? De jeugd vindt het tegenwoordig normaal, drugs...dat begon net een beetje in mijn tijd, maar nu is het normaal. Dit staat totaal los van opvoeding. Luister maar naar lil kleine of die andere rappertjes, gaat alleen maar over hoe rijk ze zijn en hoeveel pillen ze pakken. Dit is wat de jeugd doet. Maar aan jullie reacties te zien, zijn jullie de connectie met de echte wereld totaal kwijt! En dan zulke reacties hahaha
Pandora's plintklotswinsten (2-9-2019 om 21:30)
@ J.J. en keek, het is waar, onder de kabinetten Rutte heeft de drugsmaffia het overgenomen in dit land en die kwaaie geest gaat meester rutte niet meer terugkrijgen in de fles ook. Maar wie weet wil stemmend nederland dit wel, een belastings- en witwasparadijs voor internationale "bedrijven"(kuch) die we dan helpen met miljarden belastingvoordeeltjes.
exportzeeuw (2-9-2019 om 18:21)
@KeeK wat een lompe uitspraak, 10 jaar cel voor een beetje rotzooi. grappenmaker.. denk je dat een minderjarige daar wel beter van word?! is waarschijnlijk voor eigen gebruik ,gezien de hoeveelheid
Geef nooit op. (2-9-2019 om 16:40)
Wat doet een minderjarige zowiezo midden in de nacht op een steiger ? Druks gebruik, zeker onder jongeren duidt vrijwel zeker op een soort van verwaarlozing, tijd om eens met de ouders te gaan praten, en waar zij dan de kinderbijstand van hun zoon aan opmaken. HALT gaat hier ook niets oplossen, want dan straf je hem voor wat hem is aangedaan en de verantwoordelijken, n.l. de ouders, blijven buiten schot maar tikken wel de kinderbijstand af. Misschien help gezinstherapie nog..misschien is het beter dat hij uit huis wordt geplaatst in een situatie die wel voor hem werkt.
KeeK (2-9-2019 om 11:16)
Yep ! Halt zal wel helpen ja weekje werkstraf met nog meer drugsgebruikers samen.... Denk 10 jaar celstraf veel beter werkt dan doet hij het NOOOOOIT meer.. Kun je zien zomaar even gecontroleerd, half Vlissingen lopen de jeugd al met die troep rond en op school gebruiken ze net zo hard.. Politie en burgemeester hebben jarenlang geen prioriteit gegeven aan drugs dan krijg je deze toekomst... Jongelui vinden drugs gewoon net iets als redbull...Net als Amsterdam heeft Vlissingen de strijd tegen drugs al verloren
j.j. van der ende (2-9-2019 om 11:04)
hoe komt zo'n minderjarige aan geld om deze troep te kopen? die ouders inlichten heeft ook geen zin, want zullen waarschijnlijk niet weten wat zoonlief allemaal doet, keihard aanpakken die lui, ze maken levens va andere mensen kapot, anders zouden er wel eens toestanden zoals in amsterdam kunnen ontstaan.