Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Reanimatie op NS-station Kruiningen

Toegevoegd: 02-09-2019, 10.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De hulpdiensten zijn vanmorgen massaal uitgerukt voor een reanimatie op het station in Kruiningen.


Twee ambulances, de politie en een traumahelikopter rukten rond 07.50 uur uit voor de medische noodsituatie op het station aan de Stationsweg. De helikopter landde op een grasveld in de buurt.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht, onder begeleiding van de trauma-arts. De helikopter is hierna ook naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. De brandweer stond stand-by bij het landen en op opstijgen van de helikopter bij het ziekenhuis.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. Verdam (2-9-2019 om 18:44)
Vergeet ook de inzet van de burger hulpverleners van “Hartslag Nu” niet. Was een grote inzet doch samen met de Politie is wel een eerste klap uitgedeeld. Bedankt allemaal en sterkte voor het slachtoffer en familie.
Jasper (2-9-2019 om 18:37)
Wellicht gekke vraag, maar is bekend hoe het is afgelopen?
Cookie-instellingen beheren