Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 279 km

Deltaweg dicht na ernstig ongeluk bij Goes

Toegevoegd: 03-09-2019, 07.49 uur - Update: 03-09-2019, 13.23 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (N256) bij Goes zijn dinsdagochtend twee personen bekneld komen te zitten bij een ernstig verkeersongeval. De weg is tot 11.45 uur afgesloten geweest.


Net voorbij de kruising met de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk richting Wilhelminadorp kwamen omstreeks 07.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De bestuurder van een derde personenauto week uit en belandde in een greppel.

Direct na de melding werden drie ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer werd opgeroepen omdat ten minste één van de betrokkenen bekneld was komen te zitten. Rond 08.10 uur waren de beide beknelde personen bevrijd. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook ingezet. Deze landde op een veld naast de parallelweg.

De N256 werd na de botsing in beide richtingen afgesloten tussen Goes en Wilhelminadorp. De parallewegen waren ook dicht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie deed tot 11.45 uur ter plaatse sporenonderzoek. De weg is inmiddels weer vrij.

Halverwege vorige maand vond ook al een ernstig ongeluk plaats op de Deltaweg. Op donderdag 15 augustus kwamen rond 15.45 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Er raakten zestien personen gewond. De weg was na deze botsing tot 22.00 uur afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de Waarheid (5-9-2019 om 16:30)
Onveilig ? dan moet je bij de VVD zij en het vee dat daar op gestemd heeft, die hebben besloten de politie weg te bezuinigen zodat de wegen en soort vrijstaat zijn geworden van verkeersaso's van allerlei pluimage, zelfs je bruiloftsfeest mag je daar vieren met scheurende raceauto's en als de politie dan wat zegt slaan ze die gewoon buiten westen. Want dat wil de VVD en hun aanhang nu eenmaal graag, bedank ze daar dan ook voor en accepteer dat jou wereld een stuk onveiliger door hen is geworden want uw veiligheid is gewoon te duur, voor hen. Zelf rijden de plintenklotsers in dikke veilige grote asobakken, en waarom rijd u dan ook niet door ? Dan hoeven ze niet gevaarlijk in te halen ook. ZO werkt dat in deze maatschappij. Opzij opzij !!
Zeeuwse Showride (5-9-2019 om 11:57)
ARGH wat zijn er toch veel Zeeuwen die er geen donder van snappen!!!!! De Deltaweg is NIET gevaarlijk, de N57 is NIET gevaarijk, de Schroeweg is NIET gevaarlijk, de Sloeweg bij Weyevliet is NIET gevaarlijk. sommige bestuurders zijn gevaarlijk en helaas nemen die onschuldige mensen mee in hun gedrag
Zakkevulleuh !! (5-9-2019 om 06:45)
Wat had die bobo van gemeente goes ook weer gezegd ? dat ze er zeker voorlopig niets aan gingen doen, ook niet omdat er daar heel veel ongelukken gebeuren. M.a. w U mag de pot op terwijl goes verder gaat met hun miljoenen vastgoed project bij het kanaal. Want daar is natuurlijk wel geld voor
Nel (4-9-2019 om 22:53)
Kees wordt wakker, je hebt het nog steeds niet begrepen!! De weg is niet gevaarlijk, zelfs erg veilig. Zo zijn daar dubbele doorgetrokken strepen en dat betekent nog steeds niet inhalen. Dagelijks doet men dat toch, ongeduld, haast ed. Ga op tijd van huis zodat je niet hoeft te jagen. De weg is niet gevaarlijk, het rijgedrag van veel automobilisten is het hele grote gevaar.
Kees (4-9-2019 om 14:11)
@John, dat maakt de weg voor anderen nog steeds gevaarlijk. En gezien de hoeveelheid ongelukken, is de weg dat ook.
JP (3-9-2019 om 22:19)
John (3-9-2019 om 19:48) 100% met je eens, zo is het maar net!
Cookie-instellingen beheren