Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 448 km

Deltaweg dicht na ernstig ongeluk bij Goes

Toegevoegd: 03-09-2019, 07.49 uur - Update: 03-09-2019, 13.23 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (N256) bij Goes zijn dinsdagochtend twee personen bekneld komen te zitten bij een ernstig verkeersongeval. De weg is tot 11.45 uur afgesloten geweest.


Net voorbij de kruising met de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk richting Wilhelminadorp kwamen omstreeks 07.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De bestuurder van een derde personenauto week uit en belandde in een greppel.

Direct na de melding werden drie ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer werd opgeroepen omdat ten minste één van de betrokkenen bekneld was komen te zitten. Rond 08.10 uur waren de beide beknelde personen bevrijd. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook ingezet. Deze landde op een veld naast de parallelweg.

De N256 werd na de botsing in beide richtingen afgesloten tussen Goes en Wilhelminadorp. De parallewegen waren ook dicht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie deed tot 11.45 uur ter plaatse sporenonderzoek. De weg is inmiddels weer vrij.

Halverwege vorige maand vond ook al een ernstig ongeluk plaats op de Deltaweg. Op donderdag 15 augustus kwamen rond 15.45 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Er raakten zestien personen gewond. De weg was na deze botsing tot 22.00 uur afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP (3-9-2019 om 22:15)
Jan (3-9-2019 om 13:35) Wat hebben de vrachtwagens hier nou weer mee te maken?! Het zijn steeds personenauto's die op elkaar botsen.. De wegen in zeeland zijn druk, en de mensen ongeduldig. Wat ik begrijp als mensen langzamer rijden dan is toegestaan. Wat de reden vanochtend was weet ik niet, maar hopelijk gaat het naar omstandigheden goed met deze mensen..
Jan de filatroop (3-9-2019 om 21:30)
@jacob..je slaat de spijker precies op zijn kop jacob..het is niet alleen op de delta weg..overal wordt de weg onveilig gemaakt.
Jan (3-9-2019 om 20:28)
Waarom vrachtauto's verbieden
John (3-9-2019 om 19:48)
verwijzen naar de weg, de beheerder ervan of de politiek is niet de oplossing. Een voertuigbestuurder bepaald hoe gevaarlijk een weg is. vanmorgen een stevig ongeval, vanmiddag werd ik door een auto ingehaald, dubbel doorgetrokken streep. Gelijktijdig zijn we weer bij de verkeerslichten bij Goes. Het is lomp gedrag, wat een ongeval in de hand kan werken. (ik zeg niets over hedenmorgen!, ben onbekend met de oorzaak.) Hou je aandacht bij de weg en respecteer regels. Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. deelnemen aan het verkeer is soms acteren op andermans fouten, we hebben allemaal wel eens een moment dat je denkt, hier kom ik goed weg......
Jos (3-9-2019 om 18:36)
Er zal eerst een hoge ambtenaar betrokken moeten zijn bij een ongeluk op deze weg alvorens er wat aan gedaan wordt. Een aantal jaren geleden werd er pas iets gedaan aan de verkeerde afstelling van verkeerslichten op een kruising in Terneuzen toen er een gemeenteraadslid werd aangereden.
Den (3-9-2019 om 18:21)
Ik reed er drie auto's achter en zag het gebeuren, de auto uit de richting van Zierikzee schoot zo de andere baan op.. frontaal op de andere auto Een behoorlijke klapper het leek wel een explosie van onderdelen en stof Beide personen beklemd in de auto en in shock Er waren veel mensen die hielpen en bleven stilstaan achter het ongeluk zodat niet iedereen er vlak langs kon rijden Hoop dat het met beide personen goed gaat En de mensen die foto's maakten met hun mobiel beetje jammer hoor
Cookie-instellingen beheren