Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Deltaweg dicht na ernstig ongeluk bij Goes

Toegevoegd: 03-09-2019, 07.49 uur - Update: 03-09-2019, 13.23 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (N256) bij Goes zijn dinsdagochtend twee personen bekneld komen te zitten bij een ernstig verkeersongeval. De weg is tot 11.45 uur afgesloten geweest.


Net voorbij de kruising met de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk richting Wilhelminadorp kwamen omstreeks 07.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De bestuurder van een derde personenauto week uit en belandde in een greppel.

Direct na de melding werden drie ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer werd opgeroepen omdat ten minste één van de betrokkenen bekneld was komen te zitten. Rond 08.10 uur waren de beide beknelde personen bevrijd. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook ingezet. Deze landde op een veld naast de parallelweg.

De N256 werd na de botsing in beide richtingen afgesloten tussen Goes en Wilhelminadorp. De parallewegen waren ook dicht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie deed tot 11.45 uur ter plaatse sporenonderzoek. De weg is inmiddels weer vrij.

Halverwege vorige maand vond ook al een ernstig ongeluk plaats op de Deltaweg. Op donderdag 15 augustus kwamen rond 15.45 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Er raakten zestien personen gewond. De weg was na deze botsing tot 22.00 uur afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
2 sec (3-9-2019 om 16:00)
Jan Al eens gehoord van de 2sec regel.
Jan (3-9-2019 om 13:35)
het zal je auto maar zijn. dan mag je hopen dat je een gordel om hebt. als ze nu eens beginnen met vrachtwagens te verbieden. laat die maar over de A58 rijden. en vervolgens de weg iets verbreden en een betonnen afscherming midden op. stoplichten Wilheminadorp weg. laatst waren ze kapot en dat gaf geen enkel probleem. gewoon wachten. en meer camera's. die betalen zichzelf zo terug. want het bumperkleven is voorbij. en alsjeblieft boetes voor bestuurders die niet aansluiten. vanmorgen zat er ook weer zo een achter me. plotseling een gat van 300-400 meter. en dan willen mensen inhalen. ik ook.
Joop (3-9-2019 om 13:10)
Dagelijks rij ik deze weg naar mijn werk en weer terug. Snap niet dat dit kan gebeuren. Zit men nu echt te suffen achter het stuur of te spelen met hun telefoon. Als men nu zich eerst eens aan de snelheid houdt, niet inhaalt en de telefoon laat liggen, zou dat al enorm schelen. Je zou een ander zo nog doodrijden.. probeer dat maar eens te verantwoorden. Dan maar wat later op je plaats van bestemming komen.
Nel (3-9-2019 om 11:39)
Jacob helemaal mee eens. Een weg is niet gevaarlijk het rijgedarag van veel bestuurders is gevaarlijk. Is er een medische oorzaak is het natuurlijk een ander verhaal.
Zeeuwse Showride (3-9-2019 om 11:39)
Het ligt niet aan de weg!!!!!!! Hou allemaal eens op met wegen de schuld te geven!! Nederlandse wegen zijn niet onveilig!! Het is de wegmisbruiker die het onveilig maakt, die weg die ligt daar maar
Henk de Groot (3-9-2019 om 10:46)
Ligt niet aan de weg en/of verkeerssituatie , de weg is kaars recht en zeer overzichtelijk ! De weggebruikers zijn zelf de oorzaak van al deze ellende : bumperklevers , te hard rijden en met de telefoon bezig. Triest voor alle mensen die hier het slachtoffer van worden. Ingrijpen heeft ook geen zin , zie de A58 : veel rijbanen , kaars recht en toch bijna dagelijks ongelukken .... stop de verkeershufters !!
Cookie-instellingen beheren