Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Uitgebrande auto Koudekerke: brandstichting

Toegevoegd: 03-09-2019, 14.57 uur
Volgens de politie is de auto gedumpt en in brand gestoken.
Volgens de politie is de auto gedumpt en in brand gestoken.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie onderzoekt nog wie maandagavond bij Koudekerke een bestelauto achterliet en vervolgens in brand stak.

Een passerende fietser belde 112 nadat hij het voertuig rond 22.35 uur brandend had aangetroffen in de berm van de Verbrande Hofweg. Terwijl brandweerwagens uit Koudekerke en Vlissingen onderweg waren, ging hij in de buurt op zoek naar eventuele inzittenden. Deze werden niet aangetroffen.

Toen de brandweer arriveerde, stond de auto al volledig in brand. De brandweer van Koudekerke heeft het voertuig afgeblust. De auto bleek niet te zijn voorzien van kentekenplaten en ook het chassisnummer was niet gemakkelijk te achterhalen. Volgens de politie is de auto gedumpt en in brand gestoken maar is nog niet duidelijk wie dat heeft gedaan.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om het uitgebrande wrak weg te halen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750