Weerbericht:
Stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee keer brand bij houtopslag: brandstichting?

Toegevoegd: 03-09-2019, 16.08 uur
Twee keer brand bij houtopslag: brandstichting?
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE-  De politie onderzoekt twee vermoedelijke brandstichtingen bij dezelfde woning aan de Grachtweg in Zierikzee. In juli woedde brand en maandag was dat ook het geval.


Op dinsdag 23 juli werd net voor middernacht ontdekt dat brand woedde bij een houtopslag aan de voorzijde van de woning. De brandweer werd opgeroepen om te blussen. Omdat eerder op de dag tuinafval was verbrand, werd niet direct gedacht aan brandstichting maar omdat maandag opnieuw brand woedde, doet de politie nu onderzoek omdat brandstichting voor de hand ligt.

In de nacht van zondag op maandag merkten de bewoners van het huis rond 01.30 uur namelijk een brandlucht op. Ze gingen op onderzoek uit en zagen dezelfde houtopslag in brand staan. Ook dit keer werd de brandweer gealarmeerd. Eén van de bewoners ondernam in de tussentijd een bluspoging met een tuinslang.

De politie roept mensen die iets verdachts gezien hebben op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750