Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Gewonden bij ongelukken in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2019, 18.32 uur
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Bij aanrijdingen in Terneuzen zijn dinsdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt.


De eerste aanrijding vond plaats omstreeks 16.50 uur op de kruising Axelsestraat - Julianastraat. Daar kwamen een personenauto en de bestuurder van een snorscooter in botsing. De laatsgenoemde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over het letsel en de oorzaak van de aanrijding is niets bekend.

Op de Buitenhaven werd niet veel later rond 17.30 uur een persoon op de fiets aangereden door een personenauto. Ook dit slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was er voor het verkeer op de sluizen, richting de Westerscheldetunnel, enige tijd oponthoud. De bestuurster van de personenauto kon na het afgeven van een verklaring haar weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (4-9-2019 om 15:37)
Kap er ook eens mee om de kwetsbare in het verkeer voorrang te laten nemen zoals daar bij de sluizen! Door de chaos met verkeer is die situatie zo onoverzichtelijk dat je als automobilist een fietser snel over het wiel ziet.. bescherm fietsers daar door ze te laten stoppen voordat er straks met de donkere dagen doden vallen!!
Cookie-instellingen beheren