Kind lichtgewond bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 04-09-2019, 13.35 uur

Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
1 2 3
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een fietsend kind is woensdag aan het begin van de middag lichtgewond geraakt bij een botsing in Middelburg.

Het fietsertje kwam volgens de politie op de Europalaan in botsing met een personenauto. Dat gebeurde rond 12.30 uur bij de rotonde ter hoogte van de Aldi-supermarkt aan de Euromarkt.

Het kind is volgens de politie onderzocht door de ambulancemedewerkers maar het hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade lijkt ook mee te vallen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750