Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine wietkwekerij in Sint Philipsland

Toegevoegd: 05-09-2019, 00.01 uur - Update: 05-09-2019, 11.33 uur
Kleine wietkwekerij in Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Een hennepteam van de politie heeft woensdag in Sint Philipsland een wel erg kleine wietkwekerij ontdekt en vervolgens ontmanteld.


Volgens de politie bevonden zich in een huis aan de Plataanstraat in het dorp vijf hennepplanten. Vier van de hennepplanten stonden op het balkon en één stond in de tuin van de woning. Dat zijn er officieel vijf te veel want volgens het gedoogbeleid mag je enerzijds wel maximaal vijf planten thuis hebben, maar komt de politie langs, dan worden deze planten wél in beslag genomen. Dat gebeurde woensdag dus ook in Sint Philipsland.

Wanneer maximaal vijf wietplanten bij iemand thuis worden aangetroffen, gaat het Openbaar Ministerie (OM) overigens ook niet met de zaak aan de slag: deze wordt dan geseponeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TrotsOpZeeland (8-9-2019 om 12:03)
Dat ze wat touw van zijn hennepplanten draaien en die drugsdealer aan zijn hoogste plant ophangen. Geweldig om te zien dat ze bij de politie nog weten wat echt belangrijk is. Het zijn uw partners en kinderen die massaal sterven door de walgelijke drugsproductie in dit land waar deze man medeverantwoordelijk voor is. Vergeet deze schoft niet te waterboarden om zijn contacten bloot te geven
bram goeree (7-9-2019 om 09:51)
daar mag de politie ''trots '' op zijn zeg .verspilling van belasting geld .maar ook de politiek mag zich dit aan rekenen .onduidelijk beleid maar ja dat is tegenwoordig wel vaker zo .wat wel vreemd is dat dit valt onder het '' gedoog beleid'' maar ze worden wel weg gehaald .burka verbod is geen gedoog beleid en daar doen ze niets tegen.Nederland op zijn best
Piet Cijsouw (6-9-2019 om 19:16)
Jammer dat in dit soort zaken veel kostbare tijd en energie verloren gaat. Boontje komt om zijn loontje
ULTRA (5-9-2019 om 17:31)
1 woord; TRIEST
Moeder (5-9-2019 om 16:12)
Het wordt gedoogd, maar het mag niet? Beetje onduidelijk...
Pieter (5-9-2019 om 13:35)
Deze agenten en hun korpsleiding zijn het werkelijke gezwel voor de samenleving.
Cookie-instellingen beheren