Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

File door ongeval op A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 05-09-2019, 08.35 uur - Update: 05-09-2019, 10.09 uur
File door ongeval op A58 Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een verkeersongeval op de A58 ter hoogte van Heinkenszand heeft vanochtend voor oponthoud gezorgd voor verkeer dat richting Bergen op Zoom reed.


Door onbekende oorzaak belandde een busje op zijn kant. Het ongeluk gebeurde rond 06.45 uur op de linker rijbaan, net voor bedrijventerrein Noordzak. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen maar volgens de politie bleef de bestuurder van de auto ongedeerd. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om te takelen.

Vanwege het ongeluk moest de linker rijstrook worden afgesloten. Dit zorgde voor een kilometerslange file richting Bergen op Zoom die een extra reistijd opleverde van meer dan een half uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ongeval (6-9-2019 om 07:53)
@marc v megroot Ik vraag mij af welke tunnel bij Heinkenszand. Er ligt een fietstunneltje? Maar niet aan de A58. U heeft gelijk als er rustiger gereden wordt gebeuren er minder ongelukken. Maar de oorzaak staat niet vermeld dus reden tot nu onbekend. Er zijn vele scenarios te bedenken.
Kangoo (5-9-2019 om 20:56)
Ben er vanochtend langs gekomen, zoals ik het kan beoordelen heeft die jonge gozer met een veel te hoge snelheid in zijn bedrijf bestelbusje de afrit genomen gekomen van de Sloeweg. Vermoed dat of zijn auto gaan glijden is of de lading achterin, busje lag op zijn kant in de middenberm A58 op de bestuurderskant, gozer stond ernaast en was weer al een peuk aan het roken alsof er niks is gebeurd.
marc v megroot (5-9-2019 om 09:36)
Het gaat daar iedere dag vele malen net goed. Auto's komen vanuit de afrit van de tunnel en vliegen zo naar de linker baan. De auto's op de linkerbaan komen daar met 130 of meer aan en moeten vol in de ankers. Dan zijn er nog de beleefdheid rijders die van de rechter baan naar de linker gaan om de invoeger meer ruimte te geven en chaos is geboren. Zie het te vaak dat het maar net goed gaat. Vooral als er nog een vrachtwagen op de invoegstrook zit. Dan maar direkt de linker baan op. GEduld kan men niet opbrengen om 5 sec later op de plaats van bestemming te zijn.
Cookie-instellingen beheren