Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietplanten in beslag genomen in Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2019, 11.37 uur
Wietplanten in beslag genomen in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op twee locaties in Middelburg heeft de politie woensdag hennepplanten in beslag genomen. Er zijn geen arrestaties verricht.

De planten bevonden zich in woningen aan de Nieuwe Vlissingseweg en de Baarsjesstraat. Op de eerstgenoemde locatie bevonden zich drie wietplanten, bij de tweede locatie ging het om vier planten. De planten zijn in opdracht van de politie vernietigd. In Sint Philipsland werden gisteren overigens ook vijf wietplanten aangetroffen en in beslag genomen.

Volgens het gedoogbeleid mag je enerzijds wel maximaal vijf planten thuis hebben, maar komt de politie langs, dan worden deze planten wél in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie (OM) gaat dan overigens niet over tot vervolging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R van Duin (8-9-2019 om 23:04)
Als er een gedoogbeleid is van 5 wiet planten en de Politie komt 3 wiet plantjes ophalen , dan is er geen gedoogbeleid , punt uit !!!!
TrotsOpZeeland (8-9-2019 om 12:05)
Dat ze wat touw van de hennepplanten draaien en die drugsdealers aan de hoogste plant ophangen. Geweldig om te zien dat ze bij de politie nog weten wat echt belangrijk is. Het zijn uw partners en kinderen die massaal sterven door de walgelijke drugsproductie in dit land waar deze man medeverantwoordelijk voor is. WIET MAAKT U EN UW OMGEVING KAPOT! Vergeet deze schoften niet te waterboarden om contacten in het zwarte circuit bloot te geven
GTM (6-9-2019 om 19:09)
De criminele grootschalige kwekers bedanken de politie bij deze voor de extra omzet die ze hiermee voor hen heeft geregeld.
Ikzelf (5-9-2019 om 20:53)
Wat een ongelovelijk suf gedoe weer Komop 3, 4 en 5 plantjes Ze zouden zich moeten schamen om dat af te pakken
bram goeree (5-9-2019 om 19:35)
wat een vreemde actie .volgens het gedoogbeleid mag je dus 5 planten hebben .maar wanneer de politie komt nemen zij ze wel mee .hoe idioot kan het zijn .typisch Nederland
ik (5-9-2019 om 19:25)
en weer word het volk door de overheid genaaid.. wiet is gedoogd blabla maar het mag niet.. nederland is naar de klote dankzij al die kutregels en machtspel van de politie. het volk is crimineel en hun zijn heilig.. hoelang gaat dit nog door??