Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij eenzijdig ongeluk Retranchement

Toegevoegd: 05-09-2019, 11.44 uur
Man gewond bij eenzijdig ongeluk Retranchement
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RETRANCHEMENT - Een man is vanochtend gewond geraakt toen hij (vermoedelijk) onder invloed een eenzijdig ongeluk veroorzaakte in de polder tussen Retranchement en Cadzand.


De man, een 27-jarige inwoner van Aardenburg, crashte volgens de politie rond 06.15 uur bij de Provinciale Weg. Aanvankelijk werd de locatie Koolsweg doorgegeven, maar die bleek dus niet te kloppen. Het slachtoffer had ogenschijnlijk lichte verwondingen maar is wel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Bij een blaastest blies de automobilist een A, de indicatie dat er alcohol in het spel was. In het ziekenhuis is daarom een bloedproef afgenomen. De uitslag is nog niet bekend. De auto van de man moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (5-9-2019 om 21:58)
S. morgens om 6.15 al dronken ? Zal wel geen thee by ontbyt genuttigt hebben ?
Cookie-instellingen beheren