Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Arrestatie na betalen met vals geld in Axel

Toegevoegd: 05-09-2019, 11.55 uur
Arrestatie na betalen met vals geld in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij het winkelcentrum aan het Szydlowskiplein in Axel is woensdagmiddag iemand aangehouden die probeerde te betalen met een vals briefje van 50 euro.


De 41-jarige man wilde rond 16.30 uur zijn boodschappen afrekenen bij de Albert Heijn-supermarkt maar het briefje dat hij de cassiere overhandigde bleek vals te zijn.

De politie kwam ter plekke en de man kreeg een strafbeschikking van 250 euro. Het valse geld is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (4-10-2019 om 06:22)
Nou,....AD. .zo gemakkelijk gaat dat dus ook weer niet. Belangrijk is dat iedereen die een betaling aan een kassa (of op een andere manier) gaat ontvangen, goed oplet!! Blijkt wel uit de betaling die gepleegd werd bij AH waarbij de medewerker aan de kassa goed heeft opgelet.. Pluim voor deze Dame of Heer. En een beschikking van € 250,00 hakt er toch behoorlijk in hoor. Zet je echt wel aan het denken. Hoop wel dat de persoon die er mee betaald heeft, niet de dader is van deze truc, maar slachtoffer. Pak de echte dader maar op en verstrekt die dan maar gelijk een boete van bijvoorbeeld € 250.000,00. Wordt ie echt wel wakker van hoor.
AD. (5-9-2019 om 12:43)
Nu nog even in andere gelegenheden met vijf valse betalen en de boete is weer betaald.
Cookie-instellingen beheren