Dronken bestuurder ramt geparkeerde auto

Toegevoegd: 05-09-2019, 12.42 uur

Dronken bestuurder ramt geparkeerde auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een dronken automobilist heeft woensdagavond in Nieuw- en Sint Joosland op de Molendijk een personenauto geramd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Agenten kregen rond 19.00 uur een melding van de aanrijding. Bij aankomst troffen zij twee beschadigde auto’s aan. De veroorzaker van het ongeval, een 38-jarige Middelburger, moest ter plaatse een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel gedronken had.

Op het bureau blies de man bij een ademanalyse 735 ug/l. Het wettelijk toegestane maximum voor ervaren bestuurders is 220 ug/l. Het rijbewijs van de man is hierop ingevorderd en overgedragen aan de Officier van Justitie. De man kreeg een dagvaarding mee en mag zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.

Allebei de auto’s moesten worden weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taas (5-9-2019 om 21:27)
Hoppa ,weer één !!Wordt rechter van justitie,Heb je altijd werk,door die onnozelaars..