Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij aanrijding met bedrijfsbus

Toegevoegd: 05-09-2019, 14.53 uur
Fietser gewond bij aanrijding met bedrijfsbus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Bij een aanrijding op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen is donderdagmorgen rond 08.45 uur de bestuurder van een elektrische fiets gewond geraakt. Hij werd over het hoofd gezien door de bestuurder van een bedrijfsbus.


Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Terneuzen, fietste over de rotonde op de kruising van de Haarmanweg met de Dokweg en de Industrieweg. Daar was de fietser al gezien door de bestuurder van de bedrijfsbus, een 32-jarige man eveneens uit Terneuzen.

Toen de bestuurder van de auto vanaf de Haarmanweg het fietspad over wilde steken richting een bedrijfspand viel de fietser echter in de dode hoek van de bus. De fietser had de bus gezien maar besloot niet te remmen omdat hij voorrang had. Hierdoor ontstond toch nog een botsing.

Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde fietser te behandelen. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis gebracht moest worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M Klaui (6-9-2019 om 14:06)
tja....fietspad heb altijt voorrang die bus moest afwachten tot hij in zicht was dus die bus bestuurder was fout!!!
Nel (6-9-2019 om 10:46)
Je kan voorrang hebben maar of je het krijgt.....Je hebt gelijk John
Nathan (6-9-2019 om 07:21)
@john Lees nou eens wat voor een onzin je schrijft. Stop jij ook als je op de rotonde rijdt of niet?
Ja-Ja (6-9-2019 om 05:01)
Aan John Je moet niet kletsen. De bestuurder van de bestelbus had moeten stoppen. Bestuurder wist dat er een fietser reed. Hij had beter moeten uitkijken en STOPPEN Hij zal wel gedacht hebben .Het is maar een fietser en het kan nog wel even snel. Ps. En wat de opmerking E-Fiets er mee te maken heeft is onzin. Of hebben jullie een hekel aan E-Fietsen?
john (5-9-2019 om 18:29)
voorrang verleen je,je neemt het niet(dit geld ook voor fietsers )
Cookie-instellingen beheren