Vlam in de pan in woning Oostburg

Toegevoegd: 05-09-2019, 20.08 uur

Vlam in de pan in woning Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

OOSTBURG - Een vlam in de pan heeft donderdagmiddag een woning in Oostburg vol rook gezet. Niemand raakte bij de brand gewond.

De brandweerlieden van Oostburg kregen rond 13.20 uur het verzoek om naar een woning aan de Quarles van Uffordweg uit te rukken. Toen de brandweer ter plaatse kwam, vertelde de bewoner dat de vlam in de pan was geslagen. Bij het binnentreden van de woning trof de brandweer inderdaad een zwartgeblakerde pan en afzuigkap aan.

Na het demonteren van de afzuigkap heeft de brandweer metingen uitgevoerd in de woning in verband met de rook die in het huis ging. Er bleek een minimale hoeveelheid koolmonoxide in de woning aanwezig te zijn. Uit voorzorg en vanwege de brandlucht heeft de brandweer de woning geventileerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750