Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto in sloot naast afrit N57 Middelburg

Toegevoegd: 06-09-2019, 00.38 uur - Update: 06-09-2019, 14.34 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Bij de afrit van de Krooneveldweg (N57) is donderdagavond een auto op zijn zijkant in de sloot terecht gekomen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde omstreeks 22.55 uur toen de automobilist vanuit de richting van Serooskerke (W) de afslag nam richting Middelburg-Centrum. De ambulancedienst kwam ter plaatse om de bestuurder van het voertuig te onderzoeken. De gealarmeerde brandweer is niet meer ter plekke geweest.

De bestuurder van de auto moest niet mee naar het ziekenhuis en werd overgedragen aan de politie. Die heeft hem vervolgens thuisgebracht. De man had geen alcohol gedronken of drugs gebruikt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto, een Daihatsu Cuore, geborgen. Ten tijde van de berging was de afrit van de N57 afgesloten. Rijkswaterstaat zorgde voor de afzetting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750