Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie stuit op illegale prostitutie in woning Rilland

Toegevoegd: 06-09-2019, 14.41 uur
Politie stuit op illegale prostitutie in woning Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Tijdens een controle op illegale prostitutie in de gemeente Reimerswaal is donderdag geconstateerd dat een vrouw haar diensten illegaal aanbood vanuit een woning in Rilland.

De wijkagent van Reimerswaal ging donderdagmiddag op pad met een collega van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM). Ze maakten een afspraak met een vrouw die via het internet klanten zocht voor betaalde seks. De vrouw bleek het werk op vrijwillige basis te doen en werd niet door andere personen uitgebuit.

De politie zal een rapport opmaken dat naar de gemeente wordt gestuurd. Die kan dan kijken wat er verder moet gebeuren. Deze vorm van prostitutie is volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) namelijk niet toegestaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750