Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin

Toegevoegd: 06-09-2019, 14.52 uur
Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SCHERPENISSE - Een man uit Nieuw-Vossemeer is vrijdagmorgen door de politie aangehouden in de woning van zijn ex-vriendin in Scherpenisse. Hij zou haar hebben mishandeld en vernielingen hebben aangericht in haar woning.


Agenten werden vrijdagmorgen naar een woning aan de Maria van Nassaustraat in Scherpenisse gestuurd. Daar troffen zij een vrouw en een man aan. De man verkeerde in beschonken toestand. De vrouw verklaarde dat haar ex-vriend haar afgelopen nacht mishandeld had. Ook zou de man in beschonken toestand en onder de invloed van drugs verschillende vernielingen gepleegd.

Verder wilde de man de woning niet verlaten. De verdachte, een 26-jarige man uit Nieuw-Vossemeer, is daarop direct aangehouden door de agenten ter plaatse. De familie van het slachtoffer heeft zich over haar ontfermd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbeth van den Bergh-Engelhart (6-9-2019 om 19:38)
Hoop dat ze hem NIET vrijlaten tot hij tot inzicht is gekomen van zijn fouten en drankmisbruik.